Je bekijkt nu Australian Labradoodle pups beschikbaar?
Australian Labradoodle pups beschikbaar?

Australian Labradoodle pups beschikbaar?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Tip

Waar kan ik Australian Labradoodle pups kopen? En wanneer zijn er Labradoodle pups beschikbaar? Het vinden van een Australian Labradoodle pup is niet makkelijk en zeker niet in deze tijd. Als je een Australian Labradoodle pup wilt kopen zul je echt geduld moeten hebben en je laten inschrijven op een wachtlijst.

Labradoodle pups beschikbaar?

Om erachter te komen of er Labradoodle pups beschikbaar zijn is het slim om eerst goede fokkers te zoeken. Om in aanmerking te komen voor een Australian Labradoodle pup is het verstandig om eerst contact op te nemen met een gewenste fokker. Kijk altijd eerst goed of de fokker is aangesloten bij bijvoorbeeld de ALAEU, een Europese vereniging van fokkers van Australian Labradoodles. De gezondheid (geestelijke en lichamelijke gezondheid) is natuurlijk belangrijk bij het fokken. Je wilt een fokker hebben waar het welzijn van de hond altijd voorop staat en je verwacht natuurlijk van een fokker deskundige en professionele diensten. Ga daarom altijd eerst grondig op zoek naar de juiste fokker en laat je niet afleiden door de prijs en (korte) wachtlijst.

Hoe kom ik in aanmerking?

Om in aanmerking te komen voor een Labradoodle pup is het slim om vooraf een afspraak te maken met de fokker en er op bezoek te gaan. Zodat jullie kennis kunnen maken en zij jouw motivatie kunnen horen waarom je een Australian Labradoodle wilt hebben. Ook voor jezelf is dit heel fijn, je krijgt namelijk meteen een goed beeld van de fokker.

Hoe lang moet ik wachten?

Eenmaal ingeschreven is het wachten op het nestje. Wanneer het nestje er is hangt helemaal af van de hond, de situatie en de fokker zelf. Soms kan dit maanden tot wel jaren duren voordat er een nestje is. Stel je daar dan ook op in!

Als eenmaal het nestje er is en je in aanmerking komt voor een Australian Labradoodle pup is het tijd om kennis te maken met de pups. Je maakt een afspraak met de fokker om het nestje te kunnen zien en te kijken met welke hond je de beste klik hebt. Soms komt het voor dat de fokker zelf een hond aanwijst die het beste bij jou en je gezinssituatie past.

Opvoeden en voorbereiden

Als eenmaal bekend is welke pup het gaat worden, moet je nog heel even geduld hebben. Pas na enkele weken verlaten de pups een voor een het nestje. Het opvoeden van je Australian Labradoodle kan dan beginnen. Bij het opvoeden komt ook een hoop kijken en voordat je de pup in huis hebt is het slim om alvast de hondenspullen aan te schaffen.

Ben jij binnenkort een Australian Labradoodle baasje?

In het eBook “Labradoodle Geheimen” kun je op een leuke manier leren hoe je door middel van positieven methodes jouw (Australian) labradoodle kunt op voeden tot een lieve, gezonde en gehoorzame hond. Lees meer over het eBook Labradoodle Geheimen.

Boek Labradoodle Geheimen
Boek Labradoodle Geheimen

Meer Australian Labradoodle tips:

Wat kost een Labradoodle

Aanschaf van een Australian Labradoodle: dit moet je weten!

Leuke hondennamen voor een Australian Labradoodle

Veel gestelde vragen over de Australian Labradoodle

De positieve en negatieve eigenschappen

Handboek: Labradoodle Geheimen

Verzorging van de Australian Labradoodle

Feiten over de Labradoodle