Labradoodle geheimen. Ga je binnenkort een Labradoodle nemen of heb je net een Labradoodle pup in huis? En wil je graag een gehoorzame en lieve Labradoodle? Bekijk dan eens het ebook “Labradoodle Geheimen“. Dit ebook helpt je enorm bij de opvoeding van je (Australian) Labradoodle. In het ebook Labradoodle Geheimen deelt Piet handige tips waarmee je ervoor zorgt dat je een gehoorzame en lieve Labradoodle krijgt.

Prijs boek: € 47 nu € 37

Wanneer moet je dit ebook over de Australian Labradoodle aanschaffen?

  • Als je op het punt staat om een Australian Labradoodle in huis te nemen en je vindt het toch wel spannend om een Labradoodle pup op te voeden. Deze gids is dan de ideale handleiding om te gebruiken bij het opvoeden.
  • Als je helemaal nog nooit eerder een hond in huis hebt gehad. In het ebook Labradoodle Geheimen lees je alles over het opvoeden van je Labradoodle, waar je voor altijd profijt van zult hebben.
  • Als je wel al ervaring hebt met het opvoeden van honden, maar geen ervaring hebt met het opvoeden van een Australian Labradoodle. Elk ras heeft zijn eigen karakter en gewoontes. Met deze gids kun je jouw Labradoodle zo goed mogelijk opvoeden, zodat hij bijvoorbeeld met andere honden en andere mensen ook goed om kan gaan.

Is Labradoodle Geheimen de moeite waard?

Voor dit informatieve ebook over Labradoodles betaal je momenteel 37 euro. Dat lijkt misschien veel, maar gezien de vele informatie die je ervoor krijgt + het gratis boek ‘101 Manieren Om Het Gedrag Van Je Labradoodle Te Verbeteren’ te waarde van 27 euro, is het absoluut de moeite waard!

Wist je dit al over de Labradoodle?

  • Wist je dat schelden en straffen NIET werkt bij Labradoodles… vanwege hun karakter kan het zelfs veel moeilijker worden om ze te trainen!
  • Wist je dat Labradoodles makkelijk zindelijk gemaakt kunnen worden… maar de meeste zindelijkheidstrainingen werken juist averechts bij Labradoodles!
  • Wist je dat labradoodles een bijzondere mentale ‘trigger’ hebben die gebruikt kan worden om ze te leren reageren op alle commando’s!