Handboek Australian Labradoodle – Complete gids met handige tips!

Handboek Australian Labradoodle – Complete gids met handige tips!

Heb je net jouw Australian Labradoodle in huis of ben je aan wachten om je pup binnenkort op te halen? Dan hebben wij een fijne tip voor je. Bij het opvoeden van een (Australian) Labradoodle komt net als bij andere honden veel bij kijken. Tijd is een belangrijk aspect en ook het geven van aandacht aan je hond. Als je in de periode dat je hond een pup is voldoende aandacht geeft en je hond met veel structuur opvoedt, dan heb je hier de rest van de jaren alleen maar profijt van.

Opvoeden van een (Australian) Labradoodle

Het opvoeden van een Labradoodle is soms best lastig en je zult merken dat er regelmatig ook twijfel ontstaat en jezelf afvraagt of je het wel goed doet. In zulke gevallen is het zeer handig om ergens op terug te kunnen vallen. Zo zijn er diverse boeken geschreven over de Australian Labradoodle die je hierbij goed kunnen helpen. Het populaire eBook: “Handboek de (Australian) Labradoodle“, geschreven door Lars van Dongen is er ook zo eentje. Een compleet handboek met hele handige tips over de opvoeding van een Australian Labradoodle. Deze maand (t/m 30 november 2019) profiteer je van extra korting op het complete Handboek de (Australian) Labradoodle. Bekijk de korting nu!

Ervaringen en kennis van Lars van Dongen

Lars deelt in zijn boek eigen ervaringen en zijn kennis over het gedrag van de Australian Labradoodle. 

Verschillende vragen worden beantwoord zoals: 

  • Waarom rent mijn labradoodle weg? 
  • Waarom trekt mijn labradoodle aan de riem?
  • Waarom sprint mijn labradoodle tegen mensen op? 
  • Waarom plast mijn labradoodle in huis? 
  • Waarom eet mijn labradoodle alles van tafel?
  • Waarom blaft mijn labradoodle tegen mensen die binnenkomen?
  • Waarom loopt mijn labradoodle de andere kant op als ik hem roep?
  • Waarom gaat mijn labradoodle op de grond liggen bij andere honden? 
  • Waarom eet mijn labradoodle altijd poep?  
  • Mijn labradoodle doet niet wat ik wil/vraag… 

In dit eBook geeft Lars je 10 belangrijkste tips bij de verzorging van jouw hond. Het is een mix van tips over de verzorging van je pup en volwassen labradoodle. Zo heeft iedereen in elke situatie wat aan deze tips.

Het verzorgen en opvoeden is één van de belangrijkste taken als je hondeneigenaar bent. Bij een pup is het fijn om te weten hoe je je hond het snelst zindelijk maakt. Ook vragen zoals, wanneer moet ik naar de dierenarts en wat is de beste voeding worden in dit boek beantwoord. 

Met deze complete gids van Lars van Dongen kun jij als toekomstige bezitter van een (Australian) Labradoodle verantwoord met je huisdier om gaan. Lars geeft je zelfvertrouwen, praktische tips en handvaten voor allerlei situaties met je hond. Zowel voor binnen als voor buiten. 

Meer informatie over Handboek Australian Labradoodle

Wil je graag meer weten over dit handige boek over de Australian Labaradoodle? Lees hier meer over het handboek Australian Labradoodle

ps: meer dan 500 mensen hebben het eBook al gekocht. 

Mijn eigen labradoodle ervaring

Ik vind het ook leuk om zelf nog wat ervaring te delen met jou. Ik heb nu 4,5 jaar mijn Australian Labradoodle en nog steeds geniet ik dagelijks van haar aanwezigheid. Het karakter van de labradoodle is iets wat ik fijn vind aan dit ras. Ook de omgang met andere mensen en kinderen is erg fijn, je hoeft je totaal geen zorgen te maken. Mijn Labradoodle is altijd zo gefocust op mensen, dat ze gerust de honden van andere kan negeren en direct naar de baasjes toe rent. Maar ook het feit dat je haar veel minder ruikt dan andere honden is een groot voordeel van de Australian Labradoodle. 

Hypoallergene vacht?

Er gingen een tijdje geleden verhalen rond in het nieuws dat de (hypoallergene) vacht van de Australian Labradoodle helemaal niet werkt bij mensen met een hondenallergie. Maar daar ben ik het totaal niet mee eens. Ik ben zelf namelijk snel allergisch (ook soms voor honden) en met onze Australian Labradoodle heb ik totaal geen last. Ook in huis vind je weinig tot nauwelijks haren van haar terug, terwijl je bij andere honden vaak dagelijks moet stofzuigen.

Twijfel je over een Australian labradoodle en zou je zeker willen weten of je er niet allergisch voor bent? Probeer dan eens te vragen of je bij een labradoodle bezitter kan langskomen om te checken of je niet allergisch bent. 

Heb je een vraag over de Australian Labradoodle, stuur dan gerust een berichtje via ons contactformulier. Wij helpen je graag!

Meer Labradoodle tips: