Je bekijkt nu Ik kan niet meer zonder mijn Australian Labradoodle
Ik kan niet meer zonder mijn Australian Labradoodle

Ik kan niet meer zonder mijn Australian Labradoodle

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Tip

Een hond neem je niet zomaar, je moet er wel 100% achter staan. Dat ik een hond zou nemen was al heel wat jaren bekend, alleen was ik er nog niet helemaal over uit welk ras het zou worden. Totdat ik de Australian Labradoodle leerde kennen. Bij het bekijken van de foto’s was ik al direct verliefd en ook na het lezen van de eigenschappen was ik snel verkocht. Aangezien wij destijds nog in een bovenwoning woonden, wilden wij geen grote hond. Gelukkig was er voor ons ook de mogelijkheid om een mini (grote mini) Australian Labradoodle te nemen. Een grote hond was voor ons geen optie omdat wij een hem anders elke keer de trap op moesten tillen.

Ik vergeet de (grote) dag dat wij bij het nestje gingen kijken nooit meer. Meer dan 10 puppies kropen over de vloer en probeerden onze aandacht te krijgen. Eentje in het speciaal, die eigenlijk meteen naar ons toe kwam. Dit is ook uiteindelijk onze Joey geworden.

Speels en knuffelig

Joey is een hond met een heel lief karakter. Buiten is ze erg speels en wil ze al haar energie kwijt en zeker wanneer er mensen in de buurt zijn. Ze houdt erg van mensen en heeft minder met andere honden, wat wij niet erg vinden. Bij ons binnen is ze een stuk rustiger en ligt ze in de avond het liefst lekker op de bank bij ons. Behalve als er visite komt, dan is het alleen maar spelen en zit er weinig rust in haar.

Karakter en hypoallergene vacht

Ik ben zo blij dat wij ooit die stap hebben gemaakt om een hond te nemen en te kiezen voor een Australian Labradoodle. Ik vind het geweldige beesten en zou niet meer zonder kunnen. Het karakter is iets wat dit ras bijzonder maakt, maar ook de hypoallergene vacht is echt een groot voordeel. Ze heeft weinig haaruitval en je ruikt haar een stuk minder dan andere honden. Ook de omgang met kinderen is een pluspunt.

Vragen over de Australian Labradoodle?

Ken jij het eBook ‘Labradoodle Geheimen’ al? In het eBook “Labradoodle Geheimen” kun je op een leuke manier leren hoe je door middel van positieven methodes jouw Australian Labradoodle kunt op voeden tot een lieve, gezonde en gehoorzame hond. Lees meer over het eBook Labradoodle Geheimen.

Labradoodle Geheimen

Meer Labradoodle tips