Hondenspullen: wat moet ik aanschaffen voor mijn Labradoodle pup?

Hondenspullen: wat moet ik aanschaffen voor mijn Labradoodle pup?

Hondenspullen voor de labradoodle, wat moet je kopen als je een pup in huis neemt? Ben je binnenkort het gelukkige baasje van een (Australian) Labradoodle? En ben je aan het voorbereiden op de komst van je pup en benieuwd wat je allemaal moet aanschaffen qua hondenspullen? Dan zit je hier helemaal goed.

Tip: op deze hondenaccessoires heeft Bol.com op dit moment hoge kortingen.

Welke hondenspullen heb ik nodig voor mijn Labradoodle pup?

Ik heb speciaal voor jou alle hondenaccessoires (hondenspullen) op een rijtje gezet die je moet aanschaffen voordat jouw labradoodle pup in huis komt.

De bench

Hondenbench - Hondenspullen - Wat moet ik aanschaffen voor mijn labradoodle pup?

Allereerst is het belangrijk dat je een veilig thuis voor hem maakt. Hoewel de pup waarschijnlijk in huis zelf ook erg op zijn gemak is, is het toch verstandig om een bench aan te schaffen. De bench wordt zijn thuishaven, een plek waar hij zich even kan terugtrekken en waarin de hond zich veilig voelt. Ook is het ideaal als je bijvoorbeeld gaat reizen (hiervoor heb je speciale reisbenchen) of als hij uit logeren gaat. Zo heeft hij ook bij andere mensen een plekje voor zichzelf en waar hij zichzelf veilig voelt.

Zoek hier naar de perfecte bench voor jouw pup

Hondenvoerbakken

Ook niet onbelangrijk zijn natuurlijk de hondenvoerbakken. Eentje voor zijn water en eentje voor het eten. Deze kun je vaak in 2-voud kopen, dan ben je in een keer klaar.

Zoek hier naar de ideale hondenvoerbakken voor jouw pup

Hondenriem en halsband

Ook een hondenriem en halsband moet worden aangeschaft. Wanneer de hond een pup is raad ik je aan geen flexlijn te gebruiken, maar gewoon een lijn van 1 of 2 meter. Hiermee heb je veel meer controle en dat is belangrijk bij de opvoeding van je labradoodle pup.

Vind hier de ideale hondenriem voor je pup
Vind hier de ideale halsband voor je pup

Hondenkussen

Hondenspullen - Wat moet ik aanschaffen voor mijn labradoodle pup?

Een hond (pup) houdt ervan om op een lekkere zachte ondergrond te liggen. Hondenkussens vinden ze dan ook heerlijk. Hondenkussens heb je in alle soort en maten. Je zult snel merken na het aanschaffen van een hondenkussen dat je hond dit erg zal waarderen.

Zoek en vind het perfecte hondenkussen voor jouw pup

Hondenborstel

hondenspullen

Zeker voor Australian Labradoodles is het belangrijk dat je een goede hondenborstel in huis hebt. Voor de verzorging van de vacht is het belangrijk om regelmatig de hond te borstelen, zo voorkom je dat de vacht gaat klitten en dat de hond ook geen problemen krijgt wanneer deze getrimmt wordt.

Zoek hier naar de ideale hondenborstel voor jouw labradoodle

Hondenautogordel

Hondenspullen - Wat moet ik aanschaffen voor mijn labradoodle pup?

Wanneer je hond mee gaat in de auto is het verstandig om een autogordel te gebruiken. Stel dat je opeens plotseling moet remmen, dan moet je er toch niet aan denken dat je lieve trouwe viervoeter door de auto vliegt. Hondenautogordels heb je ook in verschillende maten en met verschillende systemen, kijk goed welke het beste werkt bij jouw hond.

Vind hier de perfecte autogordel voor jouw hond

Autodeken

Een autodeken is niet per se nodig, maar het is wel handig. Zeker wanneer je vaak met de hond lange wandelingen gaat maken en waarbij de hond smerig wordt. Met een autodeken zorg je ervoor dat jouw autobekleding netjes blijft.

Vind hier het ideale autodeken

Hondenspeelgoed

hondenspullen

Hoewel je waarschijnlijk van familie en vrienden ook de benodigde hondenspeeltjes zal krijgen, is het wel verstandig om 1 of 2 eigen speeltjes te kopen. Het is belangrijk om regelmatig met de pup te spelen. Je kunt natuurlijk gewoon een knuffel kopen, maar labradoodles zijn ook erg slimme beesten en vinden speelgoed waarbij ze moeten nadenken ook leuk. Meteen een goede training voor de hond.

Laat een pup nooit alleen met een speeltje spelen. Blijf altijd in de buurt, zodat je kan ingrijpen wanneer het mis gaat.

Bekijk hier alle hondenspeelgoed mogelijkheden

Puppyvoer

Hondenspullen - Wat moet ik aanschaffen voor mijn labradoodle pup?

Misschien wel het belangrijkste: het puppyvoer. Het is voor de hond en puppy in het speciaal, belangrijk dat je het juiste voer in huis haalt. Je kunt dit het beste bij je fokker vragen, zij hebben ervaring en kunnen je hierin adviseren.

Beloningen

Wanneer je een pup in huis hebt is het belangrijk om hem te belonen bij goed gedrag. Met beloningen kun je dit doen. Deze zijn ook in verschillende smaken te verkrijgen.

Bekijk hier alle beloningen

Gebitsverzorging

Juist voor een pup is een goede gebitsverzorging van belang. Met de juiste verzorging zorg je ervoor dat je hond niet al op jonge leeftijd gebitsproblemen ontwikkelt. Er zijn verschillende gebitsverzorgende producten te koop, voor een pup is de vingertandenborstel heel handig.

Bekijk hier alle producten voor gebitsverzorging

Lichtgevende accessoires

Zorg dat je hond opvalt tijdens het uitlaten in het donker. Bestel bijvoorbeeld een lichtgevende halsband of hondenriem of een lampje die je aan de halsband kunt klikken.

Bekijk hier alle lichtgevende honden accessoires

Hondenpoepzakjes

Er is niets vervelender dan in andermans hondenpoep te staan. Zorg dat je de drol van je hond altijd netjes opruimt. Met de handige Hondenpoepzakjes van Bol.com heb je altijd genoeg zakjes op zak en ben je niemand tot last.

Bekijk alle hondenpoepzakjes

Hondendeken

Een heerlijk zacht en warm hondendeken, zodat je trouwe viervoeter het in de winter niet meer koud heeft. Handig voor op de grond, in de bench of voor op de bank.

Bekijk alle hondendekens

Meer hondenspullen:

En zo zijn er natuurlijk nog veel meer hondenspullen die aangeschaft kunnen worden. Zo houden honden bij tropisch weer van afkoeling en is misschien een hondenzwembad wel wat voor jouw hond. Of trim je liever zelf jouw labradoodle en ben je op zoek naar een hondentrimmer.

Bekijk hier alle hondenspullen

Ben jij binnenkort het baasje van een Australian Labradoodle?

In het eBook “Labradoodle Geheimen” kun je op een leuke manier leren hoe je door middel van positieven methodes jouw (Australian) labradoodle kunt op voeden tot een lieve, gezonde en gehoorzame hond. Lees meer over het eBook Labradoodle Geheimen.

Meer Labradoodle tips

Alles over het opvoeden van een labradoodle

Alles over de verzorging van een labradoodle

Maak kennis met de Australian Labradoodle