Je bekijkt nu Labradoodle Geheimen – Complete gids met handige tips!
Handboek Australian Labradoodle - Complete gids met handige tips!

Labradoodle Geheimen – Complete gids met handige tips!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Tip

Heb je net jouw Australian Labradoodle in huis of ben je aan wachten om je pup binnenkort op te halen? Dan hebben wij een fijne tip voor je. Bij het opvoeden van een (Australian) Labradoodle komt net als bij andere honden veel bij kijken. Tijd is een belangrijk aspect en ook het geven van aandacht aan je hond. Als je in de periode dat je hond een pup is voldoende aandacht geeft en je hond met veel structuur opvoedt, dan heb je hier de rest van de jaren alleen maar profijt van.

Opvoeden van een (Australian) Labradoodle

Het opvoeden van een Labradoodle is soms best lastig en je zult merken dat er regelmatig ook twijfel ontstaat en jezelf afvraagt of je het wel goed doet. In zulke gevallen is het zeer handig om ergens op terug te kunnen vallen.

Labradoodle Geheimen

Zo zijn er diverse boeken geschreven over de Australian Labradoodle die je hierbij goed kunnen helpen. Het populaire eBook: “Labradoodle Geheimen“, geschreven door Piet de Jong is er ook zo eentje. Een compleet handboek met hele handige tips over de opvoeding van de Australian Labradoodle.

Ervaringen en kennis van Piet de Jong

Piet deelt in zijn boek eigen ervaringen en zijn kennis over het gedrag van de Australian Labradoodle. 

Je krijgt antwoord op o.a. de volgende vragen:

  • Wat is de meest effectieve manier om mijn pup snel zindelijk te maken?
  • Hoe kan ik voorkomen dat mijn pup spontaan plast?
  • Hoe kan ik mijn hond mijn leiderschap tonen door een paar simpele veranderingen door te voeren?
  • Hoe kan ik op een simpele manier het bedelgedrag voorkomen?
  • Hoe kan ik voorkomen dat mijn Labradoodle urenlang blaft?
  • Hoe kan ik met een eenvoudige methode mijn pup leren alleen te zijn?

En dit is nog maar een klein stukje uit het boek, het boek beantwoord namelijk alle denkbare vragen die je hebt over het opvoeden van een Australian Labradoodle.

Het verzorgen en opvoeden is één van de belangrijkste taken als je hondeneigenaar bent. Bij een pup is het fijn om te weten hoe je je hond het snelst zindelijk maakt. Ook vragen zoals, wanneer moet ik naar de dierenarts en wat is de beste voeding worden in dit boek beantwoord. 

Met deze complete gids van Piet de Jong kun jij als toekomstige bezitter van een (Australian) Labradoodle verantwoord met je huisdier omgaan. Piet geeft je zelfvertrouwen, praktische tips en handvaten voor allerlei situaties met je hond. Zowel voor binnen als voor buiten. 

Meer informatie over Labradoodle Geheimen

Wil je graag meer weten over dit handige eBook over de Australian Labaradoodle? Lees hier meer over het handboek Labradoodle geheimen

Lees ook zeker even de reviews over het e-book Labradoodle Geheimen op zijn website, die zeer positief zijn.

Mijn eigen labradoodle ervaring

Ik vind het ook leuk om zelf nog wat ervaring te delen met jou. Ik heb nu 5,5 jaar mijn Australian Labradoodle en nog steeds geniet ik dagelijks van haar aanwezigheid. Het karakter van de labradoodle is iets wat ik fijn vind aan dit ras. Ook de omgang met andere mensen en kinderen is erg fijn, je hoeft je totaal geen zorgen te maken. Mijn Labradoodle is altijd zo gefocust op mensen, dat ze gerust de honden van anderen kan negeren en direct naar de baasjes rent. Maar ook het feit dat je haar veel minder ruikt dan andere honden is een groot voordeel voor mij.

Hypoallergene vacht?

Er gingen een tijdje geleden verhalen rond in het nieuws dat de (hypoallergene) vacht van de Australian Labradoodle helemaal niet werkt bij mensen met een hondenallergie. Maar daar ben ik het totaal niet mee eens. Ik ben zelf namelijk snel allergisch (ook soms voor honden) en met onze Australian Labradoodle heb ik totaal geen last. Ook in huis vind je weinig tot nauwelijks haren van de hond terug, terwijl je bij andere honden vaak dagelijks moet stofzuigen.

Twijfel je over een Australian labradoodle en zou je zeker willen weten of je er niet allergisch voor bent? Probeer dan eens te vragen of je bij een labradoodle bezitter kan langskomen om te checken of je niet allergisch bent. 

Heb je een vraag over de Australian Labradoodle, stuur dan gerust een berichtje via ons contactformulier. Wij helpen je graag!

Meer Labradoodle tips: