Je bekijkt nu Wanneer moet je een Australian Labradoodle nemen?
Wanneer moet je een Australian Labradoodle nemen?

Wanneer moet je een Australian Labradoodle nemen?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Tip
Er zijn verschillenden redenen wanneer je een Australian Labradoodle in huis kunt nemen. De meest belangrijke is toch wel vanwege zijn vacht. Stel je bent allergisch voor honden, dan is het zomaar mogelijk dat je voor een Australian Labradoodle niet allergisch bent. Natuurlijk kun je dit het beste eerst even testen, voordat je echt daadwerkelijk een Australian Labradoodle in huis neemt.  

Verzorging van een Australian Labradoodle

Als je een Australian Labradoodle wil nemen, denk dan wel even goed na over de vrije tijd die je hebt. Deze honden vragen namelijk wel enige verzorging en moeten een paar keer week sowieso geborsteld worden zodat de vacht niet gaat klitten. Ook houden ze van lange wandelingen en zijn ze dol op spelen met de baasjes.

Geliefd bij veel mensen

Nog een reden om een Australian Labradoodle te nemen is als je graag een hond wil hebben die bij veel mensen geliefd zal zijn en waarmee je je weinig zorgen hoeft te maken om het contact met kinderen. Als ik mijn labradoodle meeneem naar een verjaardag dan gaat dit altijd heel goed. Natuurlijk wil ze wel graag spelen, maar ze kan ook wel goed de situatie inschatten.
Labradoodle Geheimen
Lees ook:  Het karakter van een Australian Labradoodle Boektip: Labradoodle Geheimen Handboek Australian Labradoodle: complete gids met handige tips! Tips bij de opvoeding van een Australian Labradoodle